Om RMS

Det handler om tillid…

Samarbejde er vigtigt for Randers Montage Service og derfor arbejdes der med tre nødvendige faktorer kvalitet, pålidelighed og professionalisme. Kan vi levere disse faktorer giver det tillid – hvilket det i bund og grund handler om.

Flere af vores samarbejdsrelationer spænder over årrækker og endda årtier – dette er noget der kun kan lade sig gøre, når der leves op til kundens forventninger og man kan præstere.

Det er ikke lige meget for kunden, hvilken montage virksomhed der anvendes. Netop montage-arbejde forgår hos kunden, og det er hér aftaler skal holdes og kontrollen af arbejdet skal være i fokus. Hos RMS sikrer vi os altid, at det arbejde vi leverer, lever op til aftalen.

Hos RMS leverer vi kvalitet! Vi er seriøse med vores arbejde, derfor består vores kundekreds også af virksomheder der kan lide at levere kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, hvilket gør, at samarbejdet holder længe og relationer opbygges.

 

Randers Montage Service – historisk, kort og godt…

Virksomheden så den spæde begyndelse i november 1973. Ved en arbejdsom indsats udviklede virksomheden sig og derfor besluttede man sig for, at omdanne til et aktieselskab i 1992.

Randers Montage Service har medarbejdere som dagligt kører ude i marken – de rejsende værksteder – og er parate til at løse monteringsopgaver i hele Danmark, og til tider også i udlandet.

RMS er kendetegnet ved en tydelig arbejdsomhed både i ledelsen og blandt medarbejderne. Vi er seriøse med vores arbejde, derfor består vores kundekreds også af virksomheder, der kan lide at levere kvalitet.